Blog

11. august 2020

Najkrajšie vstavané skrine zo sveta

IDF design

Skúsený dizajnér dokáže z každého priestoru a každého nábytku vyčariť krásnu kompozíciu. Pozrite sa, ako to vymysleli s použitím vstavanej skrine v interiéri.

Vstavaná skriňa s dizajnovým prvkom môže byť cetrom pozornosti

4homeaccents

Medená, bordová a masív budú zrejme stále v kurze

Zladené prvky ineriéru so skriňou umocnia dojem

Ak farbu skrine alebo nejaký jej detail zopakujeme na komode, posteli, stolíku alebo obraze, dosiahneme harmonický vzhľad. Samozrejme nie je dobré izbu prekombinovať, ale v závislosti od jej veľkosti zvoliť, koľko výraznejších dizajnových prvkov je vhodných použiť. Pre čistý vzdušný vzhľad používame neutrálne farby- sivú, béžovú, bielu, smotanú. Ak chceme izbu rozžiariť môžeme dodať zrkadlá, vysoký lesk alebo výraznejšie farby. Obzvlášť sa hodí limetková, cyklaménová, tyrkysová či oranžová.

top dreamer

Sivá prinesie moderný vzhľad a eleganciu

Jemný detail- veľký rozdiel

Ak nechcete mať skriňu rovnakú s mnohými ďalšími, siahnite po detaile, ktorý odlíši tú vašu od iných. Jednoduchá kombinácia políc so vstavanou skriňou, lišty s osvetlením na mieru, či použitie dizajnového detailu vašej skrini dodajú jedinečnosť a nadčasovosť.

Šikmý strop? Využite ho!

Tieto inšpirácie sme čerpali od svetových dizajnérskych štúdií:

coperni.co

decorpad.com

decorpuzzle.com

dreemdoorbedrooms.com

fittedbedrooms.com

Chceli by ste mať takýto krásny kúsok doma?

Neváhajte nás kontaktovať a naša firma vám vyrobí nábytok podľa vašich predstáv. Ukážky kvality našej práce a skúseností si môžete pozrieť v časti Naša práca.

Nezaradené
About firma