Blog

11. august 2020

Vstavané skrine do priestorov so šikmým stropom, úkosmi a šikminami

Sliderobes_Walk_In_Bunting_1

Šikmý strop a šikminy dodávajú jedinečnú atmosféru a originalitu celému priestoru. Pre usporiadanie nábytku ale znamenajú často komplikáciu a dizajnérsku výzvu.

Práve tu sú vstavané skrine a nábytok na mieru riešením, ktoré dokonale využije priestor, a zároveň v sebe zahŕňa všetky praktické potreby, ktoré potrebujeme. Zásuvky, vešanie a police rozumne vytvoria odkladací priestor a dizajn vstavanej skrine či iného kusu nábytku doplní elegantný vzhľad.

V tomto článku vám prinášame niekoľko krásnych inšpirácii, ako to môže s kombináciou vstavanej skrine a šikminy vyzerať.

Vstavaná skriňa s vysokým leskom oživí celý priestor

vysoký lesk

Vstavaná skriňa v neutrálnych farbách pôsobí čistým dojmom

Vstavaná skriňa môže mať viacere riešenia otvárania

Otváranie vstavanej skrine môžete zvoliť posuvné, klasické alebo vyťhovacie podľa toho, aby sa vám zo skrine najjednoduchšie vyberalo. Niekedy sú to práve dvierka, ktroré predstavujú problém. Posuvné dvere nezacláňajú okná, nezasahujú pri otváraní do dverí. Vyťahovacie dvierka sú najvhodnešie pri zle dostupných priestoroch- nízkych šikminách či hlbokých skriniach.

otváranie

Kombinácie vstavanej skrine s otvorenými policami

Nadčasové vstavané skrine so zrkadlami

Využitie zrkadiel ako výplne pre vstavanú skriňu má niekoľko výhod. poskytuje nám veľkoformátové zrkadlo, v ktorom je možné vidieť celú postavu, zväčšuje priestor, je spestrujúcim dizajnovým prvkom. Ak je to možné, situujte zrkadlo tak, aby zrkadlilo prvky, ktoré sa nám páčia- obraz, vysokú vázu, výhľad z okna.

zrkadlá

Vstavané skrine s výraznými farbami dodajú izbám energiu

Tieto inšpirácie sme čerpali od svetových dizajnérskych štúdií

www.harpendenbedrooms.co.uk

deavita.fr

4homeaccents.com

bettaliving.com

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite nám dať lajk a zdieľať ho so svojimi priateľmi.

mobelhouse.ru

starbedrooms.co.uk

Nezaradené
About firma