Blog

25. august 2020

Inšpirácie pre vašu vstavanú kuchyňu

Dizajnová kuchyňa

V kuchyni zvykneme zo všetkých izieb tráviť najviac času. Dnešné dizajnové trendy nám dokonca ponúkajú takú možnosť, aby čas strávený v kuchyni bol estetickým zážitkom. A to je dobre! Vstavaná kuchyňa na mieru je odpoveďou na požiadavku praktickosti, ale aj krásneho dizajnu. V tomto článku vám prinášame vyberané kúsky z dielne svetových dizajnérskych štúdií. Ak sa vám zapáčia, môžete mať v spolupráci s nami takúto kuchyňu u vás doma.

Drevo a biela je kombinácia, ktorá sa vždy podarí

drevo-biela1

Pokiaľ chcete staviť na istotu, prírodné drevo v kombinácii s bielou bude určite výborná voľba. Zatiaľ čo biela dodá interiéru vzdušnosť a opticky zväčší priestor, prvok dreva vytvorí dojem teplého domova a pohostinnosti. Nezabudnite na originálne svietidlo a kvet – a nezabudnuteľnú kuchyňu máte hotovú.

biela-drevo2
biela-drevo3

Odvážna červená v kuchyni

Hoci sa nie každý odhodlá na červenú v kuchyni, už podľa fotografií nižšie môžete vidieť, že risk s červenou sa môže veľmi oplatiť. Červená tvorí výrazný prvok, ktorý zaujme. Z takejto kuchyne určite nebudete mať pocit nudy a monotónnosti. Niekedy stačí jeden centrálny prvok, inokedy si môžete dovoliť celú linku v červenej- zvlášť ak máte veľkú priestrannú kuchyňu. Ak chcete docieliť kontinentálny vzhľad a dosiahnuť dizajnérsku špičku, červená a bordová budú v kuchyni stále odpoveďou pre náročných.

Moderná sivá

Sivá a antracitová už niekoľko rokov udávajú trend bezchybného riešenia dizajnu kuchýň. Vstavaná kuchyňa v sivej zaručí čistý vzhľad. Zvlášť, ak vaša kuchyňa nie je iba na parádu a každodenne sa používa, sivé a antracitové skrinky budú vašou záchranou. Zvolenými farebnými doplnkami dodáte atmosféru podľa svojej chuti a môžete ju meniť hoci aj každý mesiac.

sivá kuchyna

Limetková oživí každú kuchyňu

Kuchyňu na mieru si dávame robiť preto, aby sme sa v nej čo najlepšie cítili. Pocit sviežosti a pozitívnu energiu vytvorí limetková, ktorá krásne vyznie v kombinácii s bielou, sivou alebo čiernou. Ak máte interiér v základných farbách, prípadne v prevládajúcej bielej, v kuchyni si zelenú môžete o to viac dopriať. Veď posúďte sami:

Tieto inšpirácie sme čerpali zo svetových dizajnérskych štúdií

Sebring

Primahausen

Opein

ZG group cucina

Kusina Metropolitan

Main home designer lover

Ak sa vám článok páčil, nezabudnite nám dať lajk a zdieľať ho so svojimi priateľmi.

Chceli by ste mať takúto kuchyňu doma? Kontaktujte nás a my vám radi pomôžete splniť si svoj sen.

Nezaradené
About firma